петък, 12 март 2010 г.

2о12

На 21 декември 2012 година ще се наблюдава т. нар. "парад на планетите" - тогава на една линия ще се построят не само планетите от Слънчевата система, но и от други звездни системи, от самия център на Галактиката.

През 2011 - 2012 година се пада пикът на поредния 11-годишен цикъл на слънчевата активност.

През 2012-а Земята ще се сблъска с астероида 2005 YU55.

От 2012 година ще започне епоха на глобално застудяване.

През 2012 г. ще бъде кулминацията на световната икономическа и политическа криза спорел разшифрованите катренк, на Нострадамус.

През 2012-а близо до Земята ще премине планетата Нибиру, която ще стане причина за световен потоп, изместване на земните полюси и промяна на климата.

През 2012 година завършва епохата на "Петото слънце" според календара на майте. При навлизането в новия цикъл съществуващата цивилизация ще бъде унищожена

"Като физически същества в линейното време вие се страхувате от тази злокобна дата, защото за мнозина от вас “краят на времето” е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ви заедно с тиктакането на часовника…
Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея ви карат да се чувствате обречени. Затова сега правим паралел с други моменти в историята ви, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ви, и ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора. Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея… но и сте я създали, защото махалото е стигнало до крайностите на полюсите и Гея се връща към центъра през 2012 г., което е толкова миналото и бъдещето, колкото е и сегашното на вашето съществуване."

источник